بهگزارش میراثآریا، فریدون فعالی روز دوشنبه در آئین اهدای احکام رئیس، نایبرئیس و هشت عضو دیگر انجمن خیرین میراثفرهنگی چهارمحال و بختیاری با تبیین سیاستها و برنامههای انجمن خیرین میراثفرهنگی در ایران گفت: این انجمن یک سازمان مردمنهاد، غیرسیاسی و غیردولتی است که در حوزه میراثفرهنگی فعالیت میکند.
مشاور قائممقام وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و دبیر انجمن خیرین میراثفرهنگی کشور افزود: ایجاد زمینه مشارکت خیرین میراثفرهنگی در داخل و خارج کشور با هدف جلب مشارکت و جذب سرمایههای مادی و معنوی برای حفظ، مرمت و احیای بناها و محوطهها، بافتهای تاریخی و فرهنگی میراثطبیعی ثبت شده، مشارکت در موزهها، پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس و اموال منقول فرهنگی تاریخی کشور و موارد مشابه از مهمترین اهداف راهاندازی این انجمن در سطح ملی بهشمار میرود.
فعالی تصریح کرد: انجمن خیرین میراثفرهنگی کشور برای جذب منابع بهمنظور مرمت آثار و بناهای تاریخی کمک میکنند.
او یادآور شد: بهرهمندی از توان و تجربههای فنی و مشاورههای خیرین صاحبنظر و شاخص در حوزه میراثفرهنگی، فراهمسازی زمینه دریافت منابع مالی یا اهدای اموال منقول و غیرمنقول در اختیار دوستدار میراثفرهنگی، تشکیل بانک اطلاعاتی آماری از خیرین و معرفی توانمندیهای آنان و همچنین تشکیل بانک اطلاعاتی آماری از بناها، محوطهها و بافتهای تاریخی در دستور کار قرار دارد.
مشاور قائممقام وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و دبیر انجمن خیرین میراثفرهنگی کشور اضافه کرد: اموال منقول و غیرمنقول نیازمند مرمت، احیاء، حفظ و نگهداری میراثفرهنگی ناملموس در خطر و نیازمند پاسداری فوری، تامین هزینههای مرمت و بازپیرایی بناها و محوطهها و مشارکت در تعیین حرایم آثار تاریخی و اقدامات پاسداری از میراثفرهنگی و ملموس و ناملموس هست.
او گفت: احکام بقیه انجمنهای خیرین میراثفرهنگی کشور در سایر استانها تا نیمه نخست مردادماه سالجاری داده می شود.
فعالی تأکید کرد: انجمن بازوی اجرایی مدیران در سازمانهای دولتی در مرمت بناهای تاریخی بوده که اقدامی با ارزش و تاثیرگذار در حوزه فرهنگی است.
انتهای پیام/
نظر شما